ponedeljek, 12. januar 2009

.."Na smučišču Stari vrh se je včeraj zgodila nesreča, v kateri je »ratrag«povozil šestletno deklico. Ta je na kraju nesreče tudi umrla .Po zdaj znanih podatkih je do nesreče prišlo okoli enajste ure dopoldne, ko je teptalni stroj skušal prečkati vlečnico Zapreval, da bi na drugi strani urejal park za deskarje. Vlečnica se je zaustavila in teptalni stroj je skušal izkoristiti trenutno prosto pot ter zapeljati na drugo stran. Na vlečnici je bila takrat vsa družina pokojne deklice. Oče se je s sinom peljal nekaj "krožničkov" višje, mama pa je šestletno hčerko "med nogama" peljala na "krožničku" pod potjo, ki si jo je za prečkanje izbral »ratrag«. Voznik »ratraga« naj bi mami še pomahal, saj je šlo za domačine z bližnje vasi Zapreval. Družina je namreč doma v hiši tik ob smučišču. V tistem trenutku, ko je »ratrag« zapeljal prek proge, pa je "potegnila" tudi vlečnica, mamo je od teptalnika nekako odbilo stran, deklico pa je teptalni stroj povozil z zadnjim delom."..

Žalostnu da je do take nesreče sploh lahku pršlo, če pa v pravilniku smučišč piše, da se »ratraga« v času obratovanja smučišča NE SME! nikdar uporabljati na vlečnih poteh. Tudi sicer se lahko v času obratovanja smučišča uporablja le v izjemnih primerih, vendar mora biti njegova prisotnost na smučišču ustrezno zvočno in svetlobno signalizirana.

Medtem, ko se na smučiščih dogajajo take nesreče pa naši super policisti pridno pišejo kazni ljudem, ki napačno parkerajo. Res žalost, za našo državo.

6 komentarjev:

Pile pravi ...

Žalostno. Z zadnjim odstavkom se res strinjam. Halo! Pizda enga prjatla od brata so čist zajebal: Se pele nekje in ga ustav polcaj. Pa reče nej gre pihat. Piha, pa nč ne napiha. Pol pa polcaj reče, da lahko gre delat še test za droge, ampak da ni obvezno. Pa reče un ja pol pa ne grem delat. Pol mu je pa polcaj vzel vozniško. budalu! Al pa enmu drugmu so vozniško uzel, ker je šel pijan iz zabave domov s kolesom, s tem da kolesa ni VOZU, ampak je ob njem HODU. Halo!! Polcaji so mi pa res budale. Ne vsi, brez zamere (:

Eva pravi ...

hahahohohehe. s kolesom? ma dj, ta policija je zmešana.

ana pravi ...

Budale glupe!!!Policaji.pha.
Se strinjam z obema.

Nina pravi ...

brez besed. z zadnjim odstavkom se sicer strinjam, če prav tudi tega včasih ne nardeijo ampak smo stokajo, kako imajo premajhne plače itd.

Eva pravi ...

ja maš prou ja. absurd.

Pile pravi ...

jo najbul smešnu mi je blu lani, kako so se čez plače prtožval: "včasih smo vsaj vice o polcajih dubl, pol smo se pa prtožil, pa še teh ne več!" Ja zakaj ste se pa prtožil pol? budale.